Donderdag 28 mei 2020, 20:00 uur

Cursus Natuurfotografie

Natuurfotografie voor beginners. Theorieavond

Fotocursus: “Betere foto’s maken”

Wie wil dat niet?

De Natuurfotowerkgroep van IVN Etten-Leur e.o. biedt iedereen nu de gelegenheid om zijn of haar foto’s naar een hoger niveau te brengen.
Zonder al te diep op technische details in te gaan krijg je een tiental tips (met uitgebreide uitleg!), waarmee je jouw foto’s kunt verbeteren.

De cursus bestaat uit drie delen:

  • Theorieavond op donderdag 28 mei 2020
    Aan de hand van veel voorbeeldfoto’s gaan we in op de achtergronden van het maken van kwalitatief goede foto’s. We gaan in op een tiental principes die ook door professionele fotografen worden gehanteerd en die je foto’s echt kunnen verbeteren.

  • Praktijkmiddag op zaterdag 30 mei 2020
    We trekken erop uit in één van onze prachtige natuurgebieden in de omgeving van Etten-Leur. Tijdens deze middag kun je het geleerde van de theorieavond in praktijk brengen en is er volop gelegenheid om vragen te stellen en nog meer tips en trucs te leren van de begeleidende fotografen.

  • Beoordeling van de gemaakte foto’s
    Na de praktijkmiddag stuur je maximaal drie van je beste foto’s naar ons op, waarna wij deze van commentaar zullen voorzien en, zo nodig, tips geven voor een nóg beter resultaat.

De cursus wordt gegeven door ervaren leden van de Natuurfotowerkgroep van IVN Etten-Leur e.o.
Er is geen specifieke voorkennis vereist, maar we gaan er wel van uit dat je in ieder geval de basisfuncties van je camera kunt bedienen.

De cursus is geschikt voor alle soorten camera’s, van smartphone tot spiegelreflex- of systeemcamera!

We hebben de prijzen laag kunnen houden om iedereen te kans te bieden de natuur door een fotolens vast te leggen. De theorieavond en de praktijkmiddag samen kosten slechts € 15,- voor niet-leden, leden van IVN betalen € 7,50. Met deze bijdrage kunnen wij nog meer mooie (natuur) cursussen ontwikkelen. Het beoordelen van je foto’s doen we geheel gratis!

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt.
Geef je dus snel op via onderstaande knop. Vermeld in de mail merk en type van je camera en of je wel of geen lid bent van IVN.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.