Inschrijfformulier Natuuractiviteiten

Gebruik onderstaand formulier om in te schrijven voor één of meer activiteiten van IVN Etten-Leur e.o.
Velden met * zijn verplicht.

Aanhef :*
Achternaam :*
Voorletters :*
Voornaam :
E-mailadres :*
Telefoonnummer * :*
Lidmaatschap ** :*

*   Wij vragen uw telefoonnummer om u in geval, in geval van nood, te kunnen informeren over last-minute wijzigingen in het programma of afgelasting (bijv. bij een plotselinge weeromslag).

** Bent u lid van een andere afdeling en/of lid van de landelijke vereniging, dan vragen wij u daar iets aantoonbaars van mee te nemen, zoals een bijv. een adresdrager van het blad "Mens en Natuur", bij voorbaat dank.


Schrijft zich in voor onderstaande natuuractiviteit:

Datum:*
Omschrijving:*
Aantal personen:*
Wil je ons iets vragen of laten weten?


Zolang de corona maatregelen van kracht zijn, beginnen de activiteiten NIET in het Natuurmuseum. Zie de beschrijving van de activiteit om te zien waar de verzamelplaats is.
Entree is gratis voor leden, niet-leden betalen € 2,-.


Wij maken je er op attent dat tijdens onze activiteiten foto's gemaakt kunnen worden, die kunnen worden gepubliceerd bij artikelen in ons verenigingsblad, op onze Facebook- en Instagrampagina's en/of op onze website.
Indien je daar bezwaar tegen hebt kun je dit bij aanvang van de activiteit kenbaar maken.


Digitale Nieuwsbrief

Onze Digitale Nieuwsbrief verschijnt elke twee à drie weken en houdt je op de hoogte van alle lezingen, doe-dagen en andere activiteiten van IVN Etten-Leur e.o. en bevat daarnaast ook altijd enkele lezenswaardige artikelen. Je kunt je ten alle tijde weer uitschrijven via de link onderaan iedere nieuwsbrief.
Als je al geabonneerd bent, hoef je dit veld niet nogmaals aan te klikken.

Klik op de button om je te abonneren.Verificatie:

Door het invullen en verzenden van dit formulier ga je er mee akkoord dat de door jou verstrekte gegevens in onze administratie worden opgenomen.
Hoe we met die gegevens omgaan lees je in onze Privacy Statement.