HerfstVoor jong en oud organiseren wij op zaterdag 31 augustus een avondwandeling door de natuur van het Liesbos. Corrie van Haperen, onze de Natuurgids, nodigt je graag uit om mee te gaan en zo meer te leren over dit mooie gebied waardoor je het door andere ogen gaat bekijken. Daarom vertelt ze je allerlei natuurweetjes over planten en dieren die jou waarschijnlijk nog niet waren opgevallen.

Maar wist je dat er in dit mooie historische bos ook veel vleermuizen leven? Net als de spechten maken ze gebruik van de oude grote bomen die er staan. 
Vandaar dat we een expert, ecoloog Ed Michels, mee hebben gevraagd, om deze interessante diertjes beter te leren kennen. Met zijn bat-detector kun je ze zelfs horen!

We verzamelen om 19.30 uur bij het IVN-verenigingsgebouw (Lange Brugstraat 61, te Etten-Leur) maar je kunt ook verzamelen om 19:45 uur bij de parkeerplaats bij restaurant ‘Boswachter Liesbosch’. De wandeling gaat in een ontspannen tempo en duurt ongeveer 2 uur. Kosten niet-leden € 2,- p.p. en leden gratis.
Honden kunnen helaas niet mee, ook niet aangelijnd.

Schrijf snel in!

 

 

 

Volg ons op flogo RGB HEX 72Facebook en IG Glyph FillInstagram.