Maandelijkse vogelochtend, ga mee!

In het kader van de maandelijkse vogelwandeling (iedere tweede zondag van de maand) gaan we zondag 10 november naar de Brouwersdam!
Want er zijn nergens zoveel zeevogels te zien in de najaar- en wintermaanden, als dáár. Om maar eens wat soorten te noemen: van parelduiker tot roodkeelduiker, van kleine alk, jan van gent en aalscholver tot diverse futen en eenden. Op het talud van de Brouwersdam kunnen we ook rosse grutto, zilverplevier, wulp, scholekster, drieteenstrandlopers zien en nog vele anderen.

Iedereen kan mee, want de ervaren vogelaars willen u graag helpen om de vogels te herkennen en zetten hun telescopen op, om alles van heel dichtbij te zien.
We verzamelen om 09:00 uur bij het Natuurmuseum op de Lange Brugstraat 61 te Etten-Leur om van daaruit al carpoolend te vertrekken. Maar u kunt ook rechtstreeks met eigen vervoer naar de Brouwersdam om 10:00 uur.

Gaat u mee? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.