Écht mooie natuurfoto’s maken, wie wil dat nou niet?

Heb jij dat ook? Het ziet er buiten prachtig uit, maar je foto is flets! Voor je zie je een prachtig vergezicht maar op de foto zie je helemaal geen diepte, of de kleuren zijn totaal anders geworden!
“Zucht”. Kom dan naar onze mini-cursus!

De ervaren leden van de Natuurfotowerkgroep van IVN Etten-Leur e.o. bieden jou de kans om je in een mini-cursus van een avond en een middag, jouw foto’s naar een hoger niveau te brengen.
Zonder al te diep op technische details in te gaan krijg je vele tips met uitgebreide uitleg, waarmee je nét even mooiere foto’s kunt maken. De cursus is voor iedereen geschikt met een smartphone of een camera en voor jong en oud.
De mini-cursus bestaat uit 2 dagdelen, én een gratis advies over je gemaakte foto’s. De sessies kunnen desgewenst ook los bezocht worden. Maar de gratis foto adviezen alleen als je één of beide sessies gevolgd hebt.

1. Theorieavond op donderdag 28 maart 2019
Aan de hand van veel voorbeeldfoto’s gaan we in op de achtergronden van het maken van kwalitatief goede foto’s. We gaan in op een tiental principes die ook door professionele fotografen worden gehanteerd en die je foto’s echt kunnen verbeteren.

2. Praktijkmiddag op zaterdag 30 maart 2019
We trekken erop uit in één van onze prachtige natuurgebieden in de omgeving van Etten-Leur. Tijdens deze middag kun je het geleerde van de theorieavond in praktijk brengen en is er volop gelegenheid om vragen te stellen en nog meer tips en trucs te leren van de begeleidende fotografen.

3. Gratis advies en tips over je gemaakte foto’s (2stuks)
Na de praktijkmiddag kun je maximaal drie van je beste foto’s naar ons toesturen, waarna wij deze van commentaar zullen voorzien en, zo nodig, tips geven voor een nóg beter resultaat.

De cursus wordt gegeven door ervaren leden van de Natuurfotowerkgroep van IVN Etten-Leur e.o.
Er is geen specifieke voorkennis vereist, maar we gaan er wel van uit dat je in ieder geval de basisfuncties van je camera (op je telefoon) kunt bedienen.
Deze natuurfotografie mini-cursus is opgezet om iedereen de mogelijkheid te geven deze te volgen, vandaar dat we de prijzen uitzonderlijk laag hebben kunnen houden.
De theorieavond is gratis voor leden van IVN Etten-Leur e.o., niet-leden betalen slechts € 2,-. De praktijkmiddag kost € 1,- voor leden en € 3,- voor niet-leden (voor het goede doel). Het beoordelen van je foto’s doen we geheel gratis!
Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt. Geef je dus snel op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het inschrijfformulier.

 

 

Volg ons op flogo RGB HEX 72Facebook en IG Glyph FillInstagram.