Nieuws

 Bekijk regelmatig deze pagina voor de laatste nieuwtjes en aankondigingen.

 

De activiteit dromenvangers en handtotems maken vindt plaats in het Natuurmuseum aan de Lange Brugstraat 61 in Etten-Leur.
We beginnen om 09.30 uur en stoppen om 12.00 uur.
We gaan aan de slag met zoveel mogelijk natuurlijke materialen.
Ouders zijn welkom om mee te helpen.

Wat moet je meebrengen:

  • Iets te eten en drinken voor tussendoor.
  • Tas om je werkstuk in mee te nemen.
  • Veren, kralen, schelpen, katoendraad, als je die hebt.

Zelf gevonden materialen zijn het leukst om te gebruiken.

Geef je tevoren op per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), dan weet je zeker dat er plek is.
Er is maximaal plaats voor 24 kinderen, dus wees er op tijd bij.

Graag tot kijk op 23 november om 09.30

 

In het kader van de maandelijkse vogelwandeling (iedere tweede zondag van de maand) gaan we zondag 10 november naar de Brouwersdam!
Want er zijn nergens zoveel zeevogels te zien in de najaar- en wintermaanden, als dáár. Om maar eens wat soorten te noemen: van parelduiker tot roodkeelduiker, van kleine alk, jan van gent en aalscholver tot diverse futen en eenden. Op het talud van de Brouwersdam kunnen we ook rosse grutto, zilverplevier, wulp, scholekster, drieteenstrandlopers zien en nog vele anderen.

Iedereen kan mee, want de ervaren vogelaars willen u graag helpen om de vogels te herkennen en zetten hun telescopen op, om alles van heel dichtbij te zien.
We verzamelen om 09:00 uur bij het Natuurmuseum op de Lange Brugstraat 61 te Etten-Leur om van daaruit al carpoolend te vertrekken. Maar u kunt ook rechtstreeks met eigen vervoer naar de Brouwersdam om 10:00 uur.

Gaat u mee? Stuur dan een mailtje naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Florawerkgroep??
Flora

Ja zeker! Want er hebben zich 3 personen aangemeld om deze werkgroep weer nieuw leven in te blazen! Dat is goed nieuws voor de vereniging. 
Zodra er meer bekend is over de plannen laten we dat zo snel mogelijk weten, want wie weet wil je dan ook mee doen en je bij de werkgroep aansluiten.

Wordt vervolgd!