Het gemeentehuis van Moerdijk in Zevenbergen krijgt deze keer ‘IVN-foto’s-On-tour’ op bezoek. De reizende expositie waarin IVN Etten-Leur (Halderberge, Moerdijk en omstreken) haar o.a. winnende natuurfoto’s tentoonstelt, wordt opgesteld in de ontvangsthal van het gemeentehuis. Van 11 oktober tot maandag 5 november zijn deze foto’s gemaakt door haar werkgroep Natuurfotografie, zo voor iedereen te bezoeken en te bewonderen.

Het gemeentehuis in Zevenbergen is nu de 6de locatie waarin IVN met deze natuurfoto’s gemaakt in de regio, een ieder probeert te enthousiasmeren en te laten genieten van de natuur in eigen straat, buurt of iets daarbuiten. Hierna vertrekt de expositie naar ‘De Fendertshof in Fijnaart.

“Natuur is heel dichtbij!"
Kijk eens van heel dichtbij met een vergrootglas, hoe geweldig mooi een insect een bloem of een spinnenweb is, kunststukjes van Moeder Natuur. Dat deden deze fotografen soms ook, want ‘Leren kijken naar natuur’ is een van de belangrijkste taken die IVN op zich heeft genomen; educatie leidt tot respect en zo naar bescherming en behoud, is hun mening. Maar dit project wil ook ‘IVN als natuurorganisatie’ in bovengenoemde gemeentes meer op de kaart zetten.