11 februari: Naar het strand van Ouddorp. Op dit strand zijn heel veel verschillende schelpen te vinden. Maar ook maak je een kans op andere strandvondsten, zoals, botten en heremietkreeftjes. En het is fijn om lekker uit te waaien. Laarzen zijn noodzakelijk. Verzamelen om 09.00 uur. Terug tussen 13.00 uur en 13.30 uur.

11 maart: Aanvang 09.30 uur. Einde 12.00 uur. Werken met de microscoop en met fossielen. Heb je thuis fossielen? Breng ze mee. Ook gaan we zelf een fossiel maken.

1 april: Paddentrek bekijken bij het Meeven in landgoed Mattemburgh nabij Bergen op Zoom. Daarna een bezoek aan de Kraaijenberg. Vroeger stroomde hier de rivier de Schelde. deze heeft een mooie steilrand achtergelaten. We beklimmen de uitkijktoren en lopen naar de vogelkijkhut. Om 09.30 uur verzamelen. Terug om 13.00 uur.

15 april: Een bezoek aan de Kinderboerderij in Zevenbergen. We leren over vogels, hun geluiden en hoe ze hun snavel gebruiken. Verzamelen om 09.30 uur. Terug om 12.30 uur.

20 mei: We gaan naar de Goudberg ook wel Patersmoer geheten. Een ven dat gevormd is in de ijstijd. In dit ven is een eiland van trilveen. We gaan hier schilderen. Daarna bezoeken we nog even de Bleeke Heide. Verzamelen om 09.30. Terug om 13.00 uur.

10 juni: Slootjesdag. we gaan waterdiertjes scheppen. Ook dit keer weer nabij de Keenesluis, in het riviertje de Keene en de Dintel.
Verzamelen om 09.30 uur. Eindtijd. 12.30 uur.

8 juli: Afsluiting van het seizoen. We gaan naar het strand de Kaloot bij de kerncentrale van Borssele. De Westerschelde doorsnijdt hier de Boomse kleilagen waarin veel fossielen te vinden zijn, zoals haaientanden. Schep en strandzeef meebrengen. Net als vorige keer zullen we vast wel wat vinden.
Op de terugweg rijden we even langs Rilland, waar we zeehonden spotten. Verzamelen om 08.45 uur. Terug om 13.30 uur.